Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaOstaníOddluženíPomoc z dluhů, jak? - Insolvencí - Celá ČR

Pomoc z dluhů, jak? - Insolvencí

Nabídka - [30.10. 2014] Smazat / Editovat / Topovat

Pomůžeme z dluhů !

Trápí Vás dluhy? Jste zaměstnanec, důchodce, podnikatel - OSVČ, rentiér, matka nebo otec na MD? Jste momentálně bez práce, ale máte práci slíbenou? Nesplácíte své půjčky a úvěry? Máte úvěry zpoplatněné a již Vás kontaktují vymáhací firmy? Jdou po Vás exekutoři? Blíží se dražba Vašeho majetku?
To vše se dá zachránit, jen o to musíte stát. Nabízíme konzultaci zdarma, kde se dozvíte jestli je pro Vás insolvence vhodná. Pro většinu dlužníků vhodná je !!! Nenechte se zrujnovat úroky od vymahačů a exekutorů ! Jsme přímý zpracovatel návrhů, problematikou se zabýváme již pět let a máme úspěšnost 99%. Cena jednotlivec 9.000,-kč, manželé 12.000,-kč, konkurs u OSVČ 15.000,-kč. Vše můžete zaplatit na tři splátky. K soudu podáme do 3.dnů již po úhradě první splátky a dodání potřebných dokladů. Ceny jsou vč. DPH a jsou cenou konečnou. Cena není jen za přípravu a podání návrhu, ale také po dobu než soud vynese usnesení o oddlužení, doplňujeme, radíme, komunikujeme s věřiteli, IS a soudem.
Nebuďte hloupí a přijďte se alespoň ZDARMA zeptat jestli máte šanci u soudu s oddlužením uspět :-)

Kanceláře (centrála) v Plzni, v Praze, v Chomutově, v Karlových Varech, v Č. Budějovicích, v Jičíně. Možno vyřídit i poštou.

Jméno: Captura Service CZ s.r.o.
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420800126060
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: V textu
Již vidělo: 668 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta